30 april 2007

Sökes: kontrollerande ledartyper

Är du ett kontrollfreak?
Gillar du att hitta fel hos andra? Måste du alltid kontrollera allt två gånger? Är du hård men rättvis? Då har vi ett uppdrag för dig.
Filosofiska Fakulteternas studentkår letar just nu efter två sakrevisorer och två ersättare. Sakrevisorerna ska kontrollera att FFS styrelse gör det dom ska och att dom gör det på rätt sätt. Tycker du att du passar eller känner du någon som skulle göra det hör av dig till valberedning@ffs.gu.se med nominering. Om du nominerar någon annan än dig själv skall personen vara tillfrågad och personens mejladress skall skickas med. Om du nominerar dig själv skall ett kortare cv(de relevanta bitarna) följa med. I båda fallen skall en motivering medskickas.

Är du en ledartyp?
Filosofiska Fakulteternas studentkår letar efter en ordförande och vice ordförande till fullmäktige. Uppgiften är att leda mötet, skälla på dom som använder sig av fula debattknep, berätta för de andra när dom får tala och hålla ordning på 25 personer som inte alltid är överens. Tycker du att du passar eller känner du någon som skulle göra det hör av dig till valberedning@ffs.gu.se med nominering. Om du nominerar någon annan än dig själv skall personen vara tillfrågad och personens mejladress skall skickas med. Om du nominerar dig själv skall ett kortare cv(de relevanta bitarna) följa med. I båda fallen skall en motivering medskickas.

Inga kommentarer: