02 april 2007

Aktuellt för vecka 14 (och till viss del vecka 15)

Student07
För att kunna undvika krockar vill jag gärna ha in lite information gällande nollning/välkomstarrangemang/recentiorsverksamhet som pågår runt om på kåren. Det jag är intresserad av är i första hand vilka aktiviteter som ni har satt datum för i september. Mer information om Student07 kommer, förhoppningen är att ni ska kunna använda er av Student07 under de välkomstarrangemang som ni har. Preliminärt ser det ut att mynna ut i ett rabatthäfte för nya studenter, en veckas happennings på stan för nya studenter och ett afterwork-liknande kvällsarrangemang.
Har ni något på gång så hör av er till mig via e-post (elisabeth.oberg(a)student.gu.se) eller telefon 0707 154633.

Gratis ölunderlägg till kalasen?
Folktandvården Västra Götaland har hört av sig till oss, dom har ett erbjudande om något som kallas för ”frisktandvård” och är någon typ av tandvårdsförsäkring. I marknadsföringen ingår att dom ger bort ölunderlägg till studentföreningar med reklam på. Vill du/ämnesgruppen/föreningen ha ölunderlägg? Kontakta fabian.lundgren(a)ffs.gu.se och berätta hur många som behövs.

Åsiktsdokument
Vad är det egentligen? Jo, det är ett antal papper där det står var kåren tycker i olika frågor. I nuläget tycker FFS att en heltidsstudent ska ha minst 10 timmars undervisning varje vecka, en god arbetsmiljö och ett jämlikt universitet. Nu håller vi på att arbeta om dom dokument som finns och tillverka ett dokument där allt ingår. De kategorier vi jobbar på är Likabehandling, Studiesocialt, Utbildning och Arbets- och studiemiljö. Vill du få en förhandstitt på åsikterna och få chansen att tycka till om dom innan dokumentet ska antas av fullmäktige? Kontakta ko@ffs.gu.se så slussar han dig till rätt person.

Kårvalet
Den 10:e till 13:e april.
Är du bortrest så poströsta gärna, två kuvert och en valbilaga ska ha kommit med senaste numret av Spionen. Valbilagan med tid och plats för valet finns på valnämndens hemsida och kuvert ska gå att hitta i kårexpeditionen under valveckan om så önskas.

Ha en riktigt go påsk!
/Elisabeth

Inga kommentarer: